Bel ons direct vanaf een Smartphone
Mail ons!
Direct een routebeschrijving
Senioren complex Appartementen, tweekamer driekamer woning keuken wasserette biljartzaal recreatiezaal logeerkamer fietsenstalling

Inschrijven en huur informatie

 

Het toewijzen van een woning is mede inkomensafhankelijk. Welke woning daar bij hoort: 2 kamerappartement, 2 kamer plus, een 3 kamerappartement, een 3 kamer plus of een penthouse. Daarom dient u bij het inschrijven uw inkomensgegevens (bruto jaarinkomen) te overleggen.

 

Wachtlijst:

  

Op dit moment zijn alle woningen verhuurd en is er een wachtlijst. Bijgaand treft u een inschrijvingsformulier. Wanneer wij deze retour ontvangen en de betaling is voldaan schrijven wij u in.
Voor de inschrijving brengen wij € 25,00 in rekening. Bovenaan het inschrijfformulier treft u de bankgegevens. Wij verwachten de betaling binnen 14 dagen. 


Wanneer wij geen reactie en/of geen betaling van u ontvangen binnen 14 dagen nemen wij aan dat er geen verdere interesse is. Wij zullen dan uw gegevens uit ons bestand verwijderen.

 

Inschrijf formulier

 

Download hier het inschrijfformulier.
 

Dordrecht, Dubbeldam, Drechtsteden, Sliedrecht, Barendrecht, Zwijndrecht
NetEYEd Webdesign | © 2023 All rights reserved De Gravenhorst in Dubbeldam is een comfortabel wooncomplex voor 55-plussers die zelfstandig kunnen wonen.Deze site gebruikt cookies voor Google analytics