Bel ons direct vanaf een Smartphone
Mail ons!
Direct een routebeschrijving
Senioren complex Appartementen, tweekamer driekamer woning keuken wasserette biljartzaal recreatiezaal logeerkamer fietsenstalling

Inschrijven en huur informatie

 

Vanaf 1 februari is het weer mogelijk om in te schrijven.

Daarbij komt dat 
met ingang van dit jaar, wij ook uw inkomensgegevens willen ontvangen bij het inleveren van een inschrijfformulier, omdat we rekening houden met uw inkomen en welke passende woning daar bij hoort.

 

Wachtlijst:

  

Op dit moment zijn alle woningen verhuurd en is er een wachtlijst. Bijgaand treft u een inschrijvingsformulier. Wanneer wij deze retour ontvangen en de betaling is voldaan schrijven wij u in.
Voor de inschrijving brengen wij € 25,00 in rekening. Bovenaan het inschrijfformulier treft u de bankgegevens. Wij verwachten de betaling binnen 14 dagen. 


Wanneer wij geen reactie en/of geen betaling van u ontvangen binnen 14 dagen nemen wij aan dat er geen verdere interesse is. Wij zullen dan uw gegevens uit ons bestand verwijderen.

 

Inschrijf formulier

 

Download hier het inschrijfformulier.
 

Dordrecht, Dubbeldam, Drechtsteden, Sliedrecht, Barendrecht, Zwijndrecht
NetEYEd Webdesign | © 2023 All rights reserved De Gravenhorst in Dubbeldam is een comfortabel wooncomplex voor 55-plussers die zelfstandig kunnen wonen.Deze site gebruikt cookies voor Google analytics