Bel ons direct vanaf een Smartphone
Mail ons!
Direct een routebeschrijving
Senioren complex Appartementen, tweekamer driekamer woning keuken wasserette biljartzaal recreatiezaal logeerkamer fietsenstalling

 

Informatie

 

De Gravenhorst is een wooncomplex waar senioren vanaf 55 jaar prettig zelfstandig kunnen wonen. De Gravenhorst verleent zelf geen zorg maar het gebouw heeft veel faciliteiten. Op deze manier kunnen onze bewoners langer zelfstandig wonen en vitaal blijven.

Op de begane grond zijn vele voorzieningen te vinden op het gebied van welzijn en gezondheid. Bewoners zijn vrij hier gebruik van te maken. Op loopafstand is de bushalte van lijn 2 naar ziekenhuis, centrum en Zwijndrecht en een royaal winkelaanbod op het Damplein, waaoronder op dinsdagmorgen een weekmarkt. Aan de Vijverlaan tegenover de Gravenhorst zijn bovendien een tandartspraktijk en fysiotherapie gevestigd.

 

Inschrijven & toewijzing

Wenst u ook zorgeloos maar toch zelfstandig te wonen in ons mooie complex? 

U kunt zich tegen betaling van € 25,00 inschrijven op onze wachtlijst. Rond het einde van ieder jaar sturen wij een verzoek of u nog op de wachtlijst wilt blijven. Na betaling van €10,00 continueren wij uw inschrijving voor het volgende jaar.

Op het moment dat er een woning leegkomt, benaderen wij een ingeschrevene van de wachtlijst. De plek op de wachtlijst zegt niet persé iets over de wachttijd. Het kan voorkomen dat een kandidaat voor u afziet van de woning of een andere type woning wenst. Zo kan dus voorkomen dat iemand die kort staat ingeschreven toch snel aan de beurt komt. Kandidaten die afzien van een woning behouden hun inschrijftijd maar worden onderaan de wachtlijst geplaatst. Neem gerust contact met ons op voor het inschrijfformulier.

 

Huuprijzen

Ons gebouw kent diverse types woningen. Hieronder treft u de verschillende huurprijzen.

 

Tweekamer appartement

De huurprijs voor een twee kamer appartement bedraagt tussen de € 700,84 en € 768,34 exclusief  € 67,50 servicekosten (prijspeil 1-7-2020). Afhankelijk van het inkomen is huurtoeslag mogelijk. 

Driekamer appartement

De huurprijs voor een driekamer appartement bedraagt tussen € 814,13 en € 851,90 exclusief € 67,50 servicekosten ( prijspeil 1-7-2020). Voor deze woningen is geen huurtoeslag mogelijk.

Penthouses

De penthouses hebben een huurprijs van € 1.125,15 exclusief € 67,50 servicekosten (prijspeil 1-7-2020). Voor de penthouses is geen huurtoeslag mogelijk.

 

Servicekosten

De servicekosten van € 67,50 bestaan o.a. uit de volgende componenten:

- Diensten van de huismeester

- Schoonmaak algemene ruimten

- Verlichting algemene ruimte

- Glasbewassing

 

 

 

 

 

 

 


Dordrecht, Dubbeldam, Drechtsteden, Sliedrecht, Barendrecht, Zwijndrecht
NetEYEd Webdesign | © 2021 All rights reserved De Gravenhorst in Dubbeldam is een comfortabel wooncomplex voor 55-plussers die zelfstandig kunnen wonen.Deze site gebruikt cookies voor Google analytics