Bel ons direct vanaf een Smartphone
Mail ons!
Direct een routebeschrijving
Senioren complex Appartementen, tweekamer driekamer woning keuken wasserette biljartzaal recreatiezaal logeerkamer fietsenstalling

Ontwerp muurschildering voor de Gravenhorst is gekozen

 

Op 14 december heeft de selectiecommissie gekozen voor het ontwerp van Inge Modderkolk. Op dinsdag 14 januari is het ontwerp met nadere detaillering voorgelegd aan de bestuursleden van de Gravenhorst.

De selctiecommissie heeft een sneak preview gekregen op 27 januari.

Op dinsdag 4 februari werden we blij verrast met een toekenning van de subsidieaanvraag in het kader van 800 jaar Stad. Vorige week is het ontwerp voorgelegd aan de Welstandscommissie ter beoordeling. De commissie heeft het ontwerp goedgekeurd met daarbij waardering voor het zorgvuldig gelopen proces. We gaan nu de volgende stappen ondernemen om tot uitvoering te komen. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt de plaatsing maart/april verwacht.

 

Vragen

 

Er is altijd een mogelijkheid om uw vraag op kantoor te stellen. Uw vragen kunt u ook mailen of per brief sturen en deze in postvak 1002 stoppen. U krijgt daarop persoonlijk antwoord en de meest gestelde vragen worden in de volgende nieuwsbrief behandeld.

 


Dordrecht, Dubbeldam, Drechtsteden, Sliedrecht, Barendrecht, Zwijndrecht
NetEYEd Webdesign | © 2020 All rights reserved De Gravenhorst in Dubbeldam is een comfortabel wooncomplex voor 55-plussers die zelfstandig kunnen wonen.Deze site gebruikt cookies voor Google analytics