Bel ons direct vanaf een Smartphone
Mail ons!
Direct een routebeschrijving
Senioren complex Appartementen, tweekamer driekamer woning keuken wasserette biljartzaal recreatiezaal logeerkamer fietsenstalling

Renovatie De Gravenhorst-Dubbeldam.

 

De afgelopen jaren heeft het bestuur van De Gravenhorst intensief gewerkt aan de renovatieplannen van haar complex. De uitwerking tot een definitief plan kostte tijd en energie.
Met de huidige bewoners zijn deze renovatieplannen besproken, soms bijgesteld en uiteindelijk vastgesteld. In mei is door het Dagelijks Bestuur van De Gravenhorst de overeenkomst met de BAM (de aannemer) getekend. Daarna is eveneens door het Dagelijks Bestuur de kredietovereenkomst met de Triodos Bank getekend. Hiermee kon aan de BAM het startsein voor de renovatie worden gegeven. 

De verwachting is dat op korte termijn de directe omgeving van De Gravenhorst als bouwterrein ingericht gaat worden. Het heugelijke feit, dat de kredietovereenkomst met de Triodos Bank was ondertekend, werd samen met de bewoners gevierd met een heerlijke (Triodos) taart. We hopen dat we met de BAM een voorspoedig renovatieproces ingaan en dat erna een fraai complex zal worden opgeleverd. We zullen via onze website geregeld blijven informeren over de voortgang van de renovatie. 

De komende maanden zullen onder meer de volgende zaken de aandacht vragen van het bestuur:


• Het maken van keuzes, tegels/keukenopzet, per appartement in samenspraak met de huidige bewoners.
• De keuze van zonwering.
• De keuze van de alarmering.
• De interne verhuisprocessen.

 

Mocht u behoefte hebben aan andere aanvullende informatie, dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken via het Contactformulier op onze website.

 

Hieronder ziet u de plattegrond van de nieuwe woningen:

 

 

 


   

 

Contact

 

Er is altijd een mogelijkheid om iemand van de bewonerscontactgroep aan te spreken of uw vraag op kantoor te stellen. Uw vragen kunt u ook schriftelijk stellen en deze in postvak 1002 stoppen. U krijgt daarop persoonlijk antwoord en de meest gestelde vragen worden in de volgende nieuwsbrief behandeld.


De leden van de Bewonerscontactgroep zijn: dhr. en mevr. Kamerman, mevr. Naaijen, dhr. Weeland en mevr. van der Heiden, mevr. Klein en dhr. de Lang. Namens het bestuur mevr. M. Hezemans.

 

Bewoners vieren de ondertekening van het contract

De bewoners vieren de ondertekening van het contract


Dordrecht, Dubbeldam, Drechtsteden, Sliedrecht, Barendrecht, Zwijndrecht
NetEyeD Webdesign | © 2019 All rights reserved De Gravenhorst in Dubbeldam is een comfortabel wooncomplex voor 55-plussers die zelfstandig kunnen wonen.Deze site gebruikt cookies voor Google analytics