Bel ons direct vanaf een Smartphone
Mail ons!
Direct een routebeschrijving
Senioren complex Appartementen, tweekamer driekamer woning keuken wasserette biljartzaal recreatiezaal logeerkamer fietsenstalling

Uitvoering muurschildering

 

Nadat ook de gemeente, afdeling Welstand volmondig akkoord ging met ons idee voor een muurschildering, zijn de voorbereidingen verder gegaan.

Samen met de Beatrixschool is er een oproep gedaan aan ouders om kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 8 jaar als model op te geven. Maar liefst 14 ouders hebben hier gehoor aan gegeven.

Zij hebben foto's aangeleverd en een motivatie waarom hun kind(eren) gekozen zouden moeten worden.

Uit alle verhalen sprak een band met ons gebouw of de bewoners daarvan. 5 kinderen zijn geselecteerd voor een heuse fotoshoot die binnenkort gaat plaatsvinden.

Op basis van deze fotoshoot zal de definitieve keuze worden gemaakt. 

Het Corona-virus is een belangrijke stoorzender waardoor de uitvoering vertraagd is. Echter we hopen dat rond half mei met de uitvoering kan worden gestart. De onthulling zal plaatsvinden op een moment dat dit verantwoord is.

 

Vragen

 

Er is altijd een mogelijkheid om uw vraag op kantoor te stellen.

 

Op dit moment vragen wij u met klem dit uitsluitend per mail of telefonisch te doen.

 

De gezondheid van onze medewerkers en bewoners staat hierbij voorop!

Wij danken u voor de medewerking.

 


Dordrecht, Dubbeldam, Drechtsteden, Sliedrecht, Barendrecht, Zwijndrecht
NetEYEd Webdesign | © 2020 All rights reserved De Gravenhorst in Dubbeldam is een comfortabel wooncomplex voor 55-plussers die zelfstandig kunnen wonen.Deze site gebruikt cookies voor Google analytics