Bel ons direct vanaf een Smartphone
Mail ons!
Direct een routebeschrijving
twee en driekamer appartementen penthouses zelfstandig wonen welzijn en gezondheid

Welzijn

Op de begane grond van ons gebouw is het wijkcentrum De Gravin – Dubbeldam gevestigd. In het wijkcentrum worden diverse activiteiten georganiseerd voor senioren van zowel de Gravenhorst als uit de wijk. 

Op dit moment zijn zowel het wijkcentrum als de biljartzalen gesloten voor alle activiteiten als het gevolg van het Corona-virus. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.degravindubbeldam.nl

of via telefoonnummer (078) 6164333

 

Omkijken naar elkaar

Wij realiseren ons goed dat het tijdelijk stopzetten van de activiteiten ook inhoudt dat onze bewoners meer geisoleerd kunnen raken. Wanneer bezoek niet mogelijk is, kunt u uw dierbare(n) altijd wel opbellen of een kaartje sturen. Dat zal zeker door de ontvanger gewaardeerd worden.

Verder kunnen onze bewoners aan ons personeel laten weten of zij nu vanwege het Corona-virus in de knel komen met bijvoorbeeld boodschappen.

Zij kunnen dan in contact worden gebracht met betrouwbare organisaties die te hulp kunnen schieten. Neem hiervoor telefonisch contact op met ons kantoor.

 

 

 

Biljarten

In de nieuwe biljartzaal is het goed toeven.

 

 

 

Serre en terras

Zowel serre als terras bieden het hele jaar door een heerljke plek om te genieten van een drankje.

 

 


Dordrecht, Dubbeldam, Drechtsteden, Sliedrecht, Barendrecht, Zwijndrecht
NetEYEd Webdesign | © 2020 All rights reserved De Gravenhorst in Dubbeldam is een comfortabel wooncomplex voor 55-plussers die zelfstandig kunnen wonen.Deze site gebruikt cookies voor Google analytics