Bel ons direct vanaf een Smartphone
Mail ons!
Direct een routebeschrijving
Senioren complex Appartementen, tweekamer driekamer woning keuken wasserette biljartzaal recreatiezaal logeerkamer fietsenstalling

 

Informatie

 

De Gravenhorst is een wooncomplex waar senioren vanaf 55 jaar prettig zelfstandig kunnen wonen. De Gravenhorst verleent zelf geen zorg maar het gebouw heeft veel faciliteiten. Op deze manier kunnen onze bewoners langer zelfstandig wonen en vitaal blijven.

Op de begane grond zijn vele voorzieningen te vinden op het gebied van welzijn en gezondheid. Bewoners zijn vrij hier gebruik van te maken. Op loopafstand is er een bushalte en een royaal winkelaanbod op het Damplein. Aan de Vijverlaan tegenover de Gravenhorst zijn bovendien een tandartspraktijk en fysiotherapie gevestigd.

 

Onze huismeester werkt van maandag t/m donderdag alleen tijdens kantooruren. Er is iedere ochtend een inloopspreekuur van 09.00 – 11.00 uur voor technische vragen en twee keer per week in de middag een sociaal spreekuur van 14.00 – 15.00 uur.

 

De huurprijs voor een twee kamer appartement bedraagt € 768,75 inclusief servicekosten (prijspeil 1-7-2019). Afhankelijk van het inkomen is huurtoeslag mogelijk. In de servicekosten zitten o.a. de kosten van de huismeester, aansluiting radio en tv, schoonmaak en verlichting algemene ruimten.

 

Tijdelijke maatregelen i.v.m. Corona

Op dit moment is onze dienstverlening aangepast in het kader van het Corona-virus. Ons personeel is wel aanwezig maar zal zo min mogelijk bewonerscontacten hebben. Deze zullen telefonisch plaatsvinden en als het persé noodzakelijk is via de loge in de hal verlopen.

 

Met uitzondering van calamiteiten zoals waterschade, een evt. gaslek of kapotte verwarming, zullen alle andere kleine reparaties zoveel mogelijk worden uitgesteld. Ook de verhuur van appartementen staat tijdelijk op een laag pitje.

U kunt niet langskomen voor een bezichtiging of om u in te schrijven.

Dat kan wel online via info@gravenhorst.nl.

De meeste voorzieningen op de begane grond zijn gesloten tot nader order.

Stichting De Gravenhorst - Dubbeldam houdt zich nadrukkelijk aan de landelijke regelgeving en die van het RIVM. 

Verder vragen wij aan een ieder die ons gebouw betreedt rekening te houden met de afgegeven maatregelen, de juiste afstand te bewaren en gebruik te maken van de handgel bij de ingang

 

 

 


Dordrecht, Dubbeldam, Drechtsteden, Sliedrecht, Barendrecht, Zwijndrecht
NetEYEd Webdesign | © 2020 All rights reserved De Gravenhorst in Dubbeldam is een comfortabel wooncomplex voor 55-plussers die zelfstandig kunnen wonen.Deze site gebruikt cookies voor Google analytics