Bel ons direct vanaf een Smartphone
Mail ons!
Direct een routebeschrijving
Senioren complex Appartementen, tweekamer driekamer woning keuken wasserette biljartzaal recreatiezaal logeerkamer fietsenstalling

 

Informatie

 

De Gravenhorst is een wooncomplex waar senioren vanaf 55 jaar prettig zelfstandig kunnen wonen. De Gravenhorst verleent zelf geen zorg maar het gebouw heeft veel faciliteiten. Op deze manier kunnen onze bewoners langer zelfstandig wonen en vitaal blijven.

Op de begane grond zijn vele voorzieningen te vinden op het gebied van welzijn en gezondheid. Bewoners zijn vrij hier gebruik van te maken. Op loopafstand is er een bushalte en een royaal winkelaanbod op het Damplein. Aan de Vijverlaan tegenover de Gravenhorst zijn bovendien een tandartspraktijk en fysiotherapie gevestigd.

 

Inschrijven & toewijzing

U kunt tegen betaling van € 25,00 u inschrijven op onze wachtlijst. Daarbij wordt gevraagd uw 1e voorkeur op te geven. Ieder jaar rond oktober sturen wij u een update met de vraag of u nog op de lijst wilt blijven. Na betaling van €10,00 blijft u weer een jaar op de lijst staan.

Op het moment dat er woningen leegkomen, gaan we mensen van de wachtlijst bellen. De plek op de wachtlijst zegt niet persé iets over de wachttijd. Dat heeft te maken met hoeveel mensen een aanbod weigeren of om welk type woning het gaat. Het kan dus voorkomen dat iemand die kort staat ingeschreven toch aan de beurt komt. Kandidaten die weigeren worden onderaan de wachtlijst geplaatst, zij behouden wel hun inschrijftijd.

 

De huurprijs voor een twee kamer appartement bedraagt € 700,84 exclusief (prijspeil 1-7-2020). Afhankelijk van het inkomen is huurtoeslag mogelijk. In de servicekosten (nu: € 85,00) zitten o.a. de kosten van de huismeester, aansluiting radio en tv, schoonmaak en verlichting algemene ruimten glazenwasser etc.

Per 01-01-2021 worden de servicekosten voor eenieder verlaagd naar € 67,50 i.v.m. de stopzetting van het Ziggo abonnement. Bewoners dienen vanaf die datum een eigen leverancier te hebben voor aansluiting radio/tv eventueel uitgebreid met internet en telefoon. Dit is een zgn. alles-in een pakket.

 

 

 

 

 

 


Dordrecht, Dubbeldam, Drechtsteden, Sliedrecht, Barendrecht, Zwijndrecht
NetEYEd Webdesign | © 2020 All rights reserved De Gravenhorst in Dubbeldam is een comfortabel wooncomplex voor 55-plussers die zelfstandig kunnen wonen.Deze site gebruikt cookies voor Google analytics