Bel ons direct vanaf een Smartphone
Mail ons!
Direct een routebeschrijving
Senioren complex Appartementen, tweekamer driekamer woning keuken wasserette biljartzaal recreatiezaal logeerkamer fietsenstalling

Informatie

 

De Gravenhorst is een wooncomplex waar senioren vanaf 55 jaar prettig zelfstandig kunnen wonen. De Gravenhorst verleent zelf geen zorg maar het gebouw heeft veel faciliteiten. Op deze manier kunnen onze bewoners langer zelfstandig wonen en vitaal blijven.

Op de begane grond zijn vele voorzieningen te vinden op het gebied van welzijn en gezondheid. Bewoners zijn vrij hier gebruik van te maken. Op loopafstand is er een bushalte en een royaal winkelaanbod op het Damplein. Aan de Vijverlaan tegenover de Gravenhorst zijn bovendien een tandartspraktijk en fysiotherapie gevestigd.

 

Sinds 1 februari 2019 werkt onze huismeester van maandag t/m donderdag alleen tijdens kantooruren. Wel is er iedere ochtend een inloopspreekuur van 09.00 – 11.00 uur voor storingen en twee keer per week in de middag een sociaal spreekuur van 14.00 – 15.00 uur.

 

De bruto huurprijs voor een twee kamer appartement bedraagt € 758,00 inclusief servicekosten ( prijspeil 1-7-2018). Afhankelijk van het inkomen is huurtoeslag mogelijk. In de servicekosten zitten o.a. de kosten van de huismeester, aansluiting radio en tv, schoonmaak en verlichting algemene ruimten.

 

De Gravenhorst beschikt over een bewonerscommissie bestaande uit 7 leden. De commissie komt een aantal keer per jaar bijeen. 


Inschrijven

 

De Gravenhorst is een populair wooncomplex met een behoorlijke wachtlijst. Inschrijven kost eenmalig € 25,00 en jaarlijks betaalt men € 10,00 om op de lijst te blijven staan. Wachtlijstkandidaten die een aanbod weigeren, worden onderaan de wachtlijst geplaatst zodat iedereen uiteindelijk gelijke kansen heeft op een woning in de Gravenhorst.

 

 

 

 


Dordrecht, Dubbeldam, Drechtsteden, Sliedrecht, Barendrecht, Zwijndrecht
NetEYEd Webdesign | © 2019 All rights reserved De Gravenhorst in Dubbeldam is een comfortabel wooncomplex voor 55-plussers die zelfstandig kunnen wonen.Deze site gebruikt cookies voor Google analytics