Bel ons direct vanaf een Smartphone
Mail ons!
Direct een routebeschrijving
Senioren complex Appartementen, tweekamer driekamer woning keuken wasserette biljartzaal recreatiezaal logeerkamer fietsenstalling

Informatie

 

De Gravenhorst in Dubbeldam is een comfortabel wooncomplex voor 55-plussers die zelfstandig kunnen wonen. Naast ruime twee- en driekamer appartementen beschikt het complex over uiteenlopende faciliteiten, zoals een biljartzaal, recreatiezaal, een servicepunt van Bibliotheek AanZet en een fietsenstalling.

 

Sinds september 2006 is er een samenwerking tussen de Zorggroep Crabbehoff (Dubbelmonde) en Stichting De Gravenhorst met betrekking tot het op indicatie leveren van zorg op maat. Hierdoor kan men zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Naast de Zorggroep Crabbehoff leveren ook andere thuiszorgorganisaties aan diverse huurders de nodige ondersteuning. In mei 2012 is Stichting Het Parkhuis een ontmoetingscentrum gestart in De Gravenhorst voor mensen met een beginnende dementie en hun mantelzorgers.

Alle appartementen zijn voor noodgevallen aangesloten op een alarminstallatie en in het gebouw is 24 uur per dag een huismeester/huismeesteres aanwezig. Op loopafstand is er een bushalte en een winkelcentrum.

De bruto huurprijs voor deze 2-kamerappartementen is per 01-07-2012 circa € 500,- inclusief de servicekosten.
 
(In deze servicekosten zijn onder andere opgenomen de kosten voor de alarmering en de follow-up daarvan, diensten van de conciërge, schoonmaak en onderhoud van alle gemeenschappelijke ruimten, kosten verwarming, levering warm water, glasverzekering en groenvoorziening).

 

 

 


Dordrecht, Dubbeldam, Drechtsteden, Sliedrecht, Barendrecht, Zwijndrecht
NetEyeD Webdesign | © 2019 All rights reserved De Gravenhorst in Dubbeldam is een comfortabel wooncomplex voor 55-plussers die zelfstandig kunnen wonen.Deze site gebruikt cookies voor Google analytics